duminică, 25 aprilie 2010

joc

,JOCUL MEU ESTE DRAGOSTE SI INTELEPCIUNE , .... DRAGOSTEA MEA ...ESTE JOC SI ...INTELEPCIUNE , ... INTELEPCIUNEA MEA ...ESTE JOC...SI DRAGOSTE ....”

Razand, risti sa pari nebun, plangand, risti sa pari sentimental. Intinzand o mana cuiva, risti sa te implici. Aratandu-ti sentimentele, risti sa te arati pe tine insuti, vorbind in fata multimii despre ideile si visurile tale, risti sa te pierzi, iubind, risti sa nu fii iubit la randul tau, traind, risti sa mori, sperand, risti sa disperi, incercand macar, risti sa dai gres. Dar daca nu risti nimic, nu faci nimic, nu ai nimic, nu esti nimic

Frumusetea ta, cantecul tau, gandurile si faptele tale bune, sunt de o importanta imensa pentru Univers. Ele plutesc in Eter si ating intreaga Viata. Ele intra in constiinta vasta a fiintei si fac ca totul sa devina din ce in ce mai luminos, pentru totdeauna. Si nimic nu este mai important decat acea cheie care este pusa in mana ta la rasaritul fiecarei zile, astfel incat tu insuti sa deschizi o noua usa pe care numai tu o poti vedea in acest moment, dar care poate fi o mare deschidere pentru intreaga omenire.

Deschide-ti inima. O noua boare de impacare. O acceptare, o apreciere, un lucru plin de frumusete. Iubeste acest moment cu toata inima ta. Lasa ca noul pe care il aduce sa lumineze din tine, lasa ca pacea sa-si deschida petalele in inima ta si atunci intregul univers va fi inaltat prin actiunea ta, prin gandul tau, prin gestul tau.

Priveste la cheia din mana ta. Ce usa vei deschide astazi pentru noi toti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu