joi, 25 februarie 2010

Un barbat fascinant? Da, un barbat continent

Unii bărbaţi par a avea un magnetism special prin care atrag atenţia. Ei par că umplu întreg spaţiul în care intră şi magnetizează toate privirile. Ei manifestă o stare de fascinaţie. Bărbaţii puternici îi privesc cu admiraţie şi respect, în timp ce bărbaţii cu personalitate slabă îi privesc cu invidie sau sunt intimidaţi.
Femeile sunt răvăşite de un asemenea bărbat. Îi recunosc puterea, indiferent dacă sunt conştiente sau nu de aceasta. Sunt atrase de el din punct de vedere fizic, chiar dacă trăsăturile sale nu sunt de actor de televiziune, dar el emană prin toată fiinţa sa o forţă şi o masculinitate care sunt de-a dreptul irezistibile pentru femei. El este cel care inspiră imaginaţia femeilor. Aceşti bărbaţi au o charisma specială care fascinează. Dar să vedem ce înseamnă de fapt a fascina.

"A fascina" înseamnă a avea o mare putere de atracţie, charisma, seducţie exercitată asupra altor fiinţe umane cu ajutorul unei energii subtile gigantice. Aceasta are drept consecinţă imediată atracţia irezistibilă a unei alte persoane şi chiar captivarea, seducerea celuilalt, care uneori se manifestă printr-o stare limită în care câmpul conştiinţei sale se îngustează foarte mult. Fiinţa umană în cauză fiind literalmente absorbită de o altă persoană, fără a fi hipnotizată în mod direct, este profund impresionată şi ajunge să fie aproape incapabilă să se desprindă de fiinţa umană de a cărei prezenţă este copleşită. În aceste cazuri avem de-a face cu o energie uriaşă care o dată manifestată, generează în alte fiinţe umane o stare de fascinaţie, de seducţie. Aceste aspecte au fost evidenţiate de ştiinţa modernă prin fotografierea aurei energetice şi prin corelarea mărimii acesteia cu fenomenele de fascinaţie ce apar la anumite persoane. Persoanele cu o aură energetică mare vor exercita în mod instantaneu fenomene de fascinaţie asupra altor persoane.
În momentul în care se manifestă această fascinaţie rezultă o suspendare aproape totală, sau chiar totală, a activităţii mentalului la fiinţa care este fascinată. Continenţa amoroasă este una dintre modalităţile cele mai eficiente prin care un bărbat îşi poate mări charisma, deoarece în loc să se descarce şi să piardă energia erotică el o transmută şi o sublimează pe nivelele superioare ale fiinţei sale, ceea ce conduce la o mărire a stării de energizare a întregii sale fiinţe la nivel fizic şi subtil. Prin practica continenţei amoroase bărbatul dispune de energii subtile gigantice care apoi le orientează către domeniile în care are nevoie să le folosească, dar în jurul său se va manifesta un câmp de forţă virilă de o frecvenţă electrizantă, prezent în mod spontan şi continuu în jurul său, care dă senzaţia de focar lăuntric centrifug. De asemenea, aceşti bărbaţi se pot recunoaşte după intensitatea şi puterea cu totul excepţională a privirii care, în cazul lor, electrizează şi hipnotizează spontan. Ei posedă un echilibru emoţional foarte mare şi sunt realişti. Atracţia lor este datorată şi trăirilor pozitive şi a unei bune imagini despre sine şi despre proiectele lor de viaţă. Acceptându-se aşa cum sunt, pe ei înşişi, dar şi pe ceilalţi, din punctul de vedere al trăirilor emoţionale libere, necenzurate şi realiste, atunci, în mod automat, devin atractivi. Există foate mulţi bărbaţi care sunt armonioşi din punct de vedere fizic, care satisfac toate criteriile estetice, dar care nu trezesc atenţia, care nu sunt cu adevărat charismatici. Nu ajunge ca un bărbat să arate bine doar în exterior, pentru a fascina femeile el trebuie să aibă acea forţă masculină care să atragă în mod inelucabil.

Continenţa sexuală conduce la ceea ce în psihologia modernă a fost denumită superpotenţă, iar aceasta nu ţine decât de controlul energiei erotice. Bărbatul care manifestă asemenea stare are succes în domeniul de activitate pe care şi l-a ales deoarece are o încredere desăvârşită în capacităţile sale şi suficientă energie subtilă cu ajutorul căreia să poată împlini ceea ce şi-a propus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu