joi, 25 februarie 2010

Calitatile unui barbat continent

Calitatile unui barbat continent care a atins starea de superpotenta

IBărbatul continent sexual iradiază încrederea pe care o are în sine
Aceasta ar putea fi cea mai importantă trăsătură, încrederea în sine şi în propriile capacităţi. Trebuie să simţi că poţi duce până la capăt tot ceea ce ai gândit că doreşti să realizezi. Bărbaţii care sunt continenţi sexual ştiu cine sunt, se acceptă aşa cum sunt şi le place de ei aşa cum sunt. Sunt încântaţi de felul lor de a fi şi de locul pe care-l au în lume. Au o anumită mulţumire de sine şi nu transpare nici o urmă de nesiguranţă în tot ceea ce manifestă. Dar nu sunt spirite comode, ci fiinţe capabile de a depune eforturi uriaşe pentru a împlini tot ceea ce şi-au propus. Sunt curioşi în privinţa vieţii. Le plac aventurile şi provocările şi-şi urmăresc scopurile şi realizarea acestora cu pasiune şi convingere.

2. Bărbatul continent sexual îşi exprimă la maximum potenţialul
Dacă un asemenea bărbat ar fi întrebat: „Care sunt lucrurile pe care nu le-aţi făcut niciodată, dar v-ar plăcea să le faceţi?“ El se gândeşte un timp înainte de a răspunde, apoi menţionează câteva lucruri, dar foarte relaxat, spre deosebire de modul grăbit în care răspund bărbaţii care nu practică continenţa sexuală, dar au o mulţime de dorinţe neîmplinite. Bărbaţii continenţi sexual nu-şi doresc multe lucruri deoarece ei îşi trăiesc plenar viaţa şi au forţa de a-şi împlini dorinţele. De obicei ei şi-au atins scopurile în viaţă deoarece au trăit fiecare eveniment al vieţii lor cu o intensitate maximă. De obicei răspunsul lor este: „Sunt lucruri pe care mi-ar mai plăcea să le fac, dar dacă ar fi să mor astăzi, nu aş avea regrete.“

3. Bărbatul continent sexual are respect pentru trupul şi sănătatea sa
Spre deosebire de bărbaţii care par să aibă încredere în ei, dar au o personalitate destul de fragilă, bărbaţii continenţi sexual, superpotenţi, nu au nevoie să ceară în permanenţă părerile altor persoane despre ei înşişi. Sunt siguri în ceea ce-i priveşte. Nu au nevoie să parcurgă mari distanţe pentru a dovedi ceva sau să pledeze pentru forţa lor. Aceasta nu înseamnă că trebuie să le trecem cu vederea eventualele slăbiciuni; deseori sunt mândri, dar nu sunt aroganţi şi narcisişti. Însă, ei sunt destul de sinceri cu ei înşişi pentru a se vedea într-o lumină corectă, inclusiv cu defectele pe care le au. Dacă te accepţi aşa cum eşti vei observa că şi ceilalţi te acceptă în aceeaşi măsură şi nu vei mai avea acel sentiment de nulitate, de aneantizare a propriei fiinţe.

4. Bărbatul continent sexual gândeşte pozitiv
Paharul lui este pe jumătate plin, nu pe jumătate gol. Orice situaţie poate fi interpretată din mai multe puncte de vedere: poţi să te scufunzi în apele mlăştinoase ale minţii tale sau poţi să înnoţi liber spre locul unde curentul gândirii te va îndrepta către o zonă mai bună. Aceasta nu înseamnă că acest bărbat mimează o stare de bună dispoziţie, ci doar că atitudinea sa este cea a unei fiinţe puternice, care nu se teme şi care poate să rezolve probleme care pentru alţii ar fi inimaginabil de rezolvat. Ei sunt fiinţe curajoase şi pline de forţă care reuşesc să treacă cu succes peste toate obstacolele care stau în faţa lor, cu o atitudine calmă şi plină de optimism.

5. Bărbatul continent sexual este, de obicei, un învingător
Bărbaţii care au atins starea de continenţă sexuală perfectă intră în tot felul de competiţii în mod cinstit. Le place să fie primii, dar suportă cu demnitate înfrângerea pentru că ştiu că în momentul care au pierdut, au depus toate eforturile de care erau capabili în acel moment. În afară de aceasta ei mai ştiu că a fi în permanenţă numărul unu nu e partea cea mai interesantă a vieţii. Ei ştiu că a participa la o întrecere este un lucru cu mult mai important decât faptul că o câştigi sau nu, iar o fuziune amorosă plină de iubire şi transfigurare este la fel de importantă ca un venit bun pe care l-ai realizat.
În momentele dificile, bărbatul perfect continent sexual îşi reface potenţialul cu rapiditate şi nu se gândeşte la eşec. Îşi analizează faptele cu obiectivitate, învaţă din greşeli şi adoptă soluţiile cele mai bune.

6. Bărbatul continent sexual este echilibrat din punct de vedere emoţional
Aceste fiinţe sunt rareori neliniştite şi rareori au probleme cu somnul. Nu se lasă pradă fricii iraţionale şi animozităţii neîntemeiate şi nici nu se lasă copleşiţi de sentimente de ruşine sau de vinovăţie. Rareori sunt deprimaţi, dar ei nu se lasă înfrânţi sau copleşiţi de necazurile lumii şi nu se simt o victimă a societăţii.

7. Bărbatul continent sexual este fericit
Acestor bărbaţi le place să trăiască viaţa din plin. Orice ar face ei trăiesc plenar în momentul prezent, în clipa prezentă şi astfel se bucură de tot ceea ce le aduce viaţa. Ei au un simţ al umorului deosebit afirmând deseori: „Nu iau viaţa nici prea uşor, nici prea în serios, pentru mine ea este un joc frumos şi misterios.“ Ei ştiu să aprecieze ironiile şi absurdităţile vieţii. Astfel încât pot râde cu poftă de teama pe care ar putea-o avea, amuzându-se copios pe seama acesteia.

8. Bărbatul continent sexual este vioi şi comunicativ
Spre deosebire de ceilalţi, bărbaţii perfect continenţi sexual culeg plăcerea din toate aspectele vieţii, învăţând să abordeze orice gen de activitate cu entuziasm, cu interes şi cu pasiune.
Bărbatul superpotent tratează oamenii cu respect şi acelaşi lucru îl pretinde de la ceilalţi. În mod obişnuit, ei sunt înzestraţi cu un mare farmec şi o mare abilitate de a stabili relaţii sociale, fiind sensibili şi empatici la sentimentele altora.

Image9. Bărbatul continent sexual este foarte conştient de sexualitatea sa
El se raportează la sexualitatea lui în mod pozitiv, iar datorită unui control foarte bun al energiei erotice, nu se află în conflict cu aceasta. El nici nu este obsedat de sexualitatea sa, deoarece obsesia sexualităţii reprezintă un mare semn de slăbiciune, iar bărbaţii puternici nu ajung să fie dependenţi de sexualitate.
El este cel care se poate bucura de o funcţionare armonioasă a minţii în corelaţie cu sexualitatea, mintea fiind chiar ajutată să funcţioneze mai bine, datorită transmutării şi sublimării energiei erotice pe etajele superioare ale fiinţei. El priveşte viaţa sa sexuală ca pe un mod armonios de a integra iubirea şi erotismul, nu ca pe o cursă cu multe evenimente sportive.
De obicei, un bărbat care este continent sexual acţionează la capacitatea sa maximă, adică într-o deplină armonie cu corpul său. El are o anumită înţelepciune care îi este conferită tocmai de acst control perfect al energiilor erotice pe care ajunge să le transmute şi sublimeze în energii superioare. De obicei, în ceea ce alţii văd o problemă, bărbatul superpotent vede uneori o glumă. Superpotenţa este ca o îmbrăcăminte veche şi neuzată, nu iese în evidenţă cu ostentaţie şi nici nu atrage atenţia; bărbaţii continenţi sexual, superpotenţi, lasă lucrurile să vorbească de la sine despre ceea ce sunt în stare, în timp ce ceilalţi simt nevoia să se laude pentru a acoperi dezamăgirea ce marchează viaţa lor sexuală.

10. Bărbatului continent sexual îi place să ofere şi să primescă plăcere
De fapt îi place enorm să facă dragoste, acesta este o motivaţie majoră a vieţii lui sexuale. Nu este totul să faci dragoste, dar este necesar să ştii să savurezi fiecare fuziune erotică în parte. El ia sexualitatea în serios, dar fără a fi sobru, fiind pasionat şi participând intens la fuziunea amoroasă în care este angrenat. Bărbatului superpotent îi place spontaneitatea şi-i place să acţioneze într-un mod neaşteptat.

11. Bărbatul continent sexual iubeşte femeile
Acestor bărbaţi le place foarte mult să fie în prezenţa femeilor. Le place să le admire, să le privească, să le descopere. Apreciază feminitatea în toată varietatea de forme şi mărimi. Forma unui picior, linia coapsei, curbura sânilor, sunt daruri naturale ale femeii pe care un astfel de bărbat le savurează cu toată fiinţa sa. Multe femei apreciază aceste aspecte şi de aceea se îmbracă foarte incitant cu fuste scurte şi tricouri mulate, îşi aranjează părul şi se machiază, îşi analizează forma corpului şi şi-l arată uneori cu multă îndrăzneală în haine ce înlesnesc acest lucru. Dar şi femeilor le place să privească bărbaţi atractivi şi chiar să-i dezbrace cu privirea.
Ei nu au nevoie să se simtă superiori, simţindu-se relaxaţi în privinţa femeilor, iar acest sentiment este reciproc. Ceea ce interesează femeile, până la urmă, nu este numai un bărbat care să o satisfacă sexual, ci un bărbat care să-i umple sufletul şi inima. Ele, de obicei, îşi doresc un iubit sensibil şi bun, dar şi care să le satisfacă erotic, care să aibă grijă de nevoile şi de dorinţele lor.

12. Bărbatul continent sexual nu este neliniştit în privinţa performanţelor sale sexuale şi ştie cum să facă faţă stresului
Aici se poate face distincţia cea mai clară între bărbaţii care au atins această stare de continenţă sexuală şi de superpotenţă şi cei care nu au atins încă această putere.
Bărbaţii care au atins asemenea stare nu au nevoie de filme erotice care să le stimuleze apetitul sexual. Ei au o energie pozitivă care-i face să cucerească mai întâi femeia iubită şi doar apoi să facă dragoste cu aceasta.
Nimic nu este mai dăunător satisfacţiei erotice decât neliniştea sau depresia Depresia este cunoscută ca fiind unul din factorii cei mai dăunători în ceea ce priveşte satisfacţia sexuală. De aceea este necesară o gândire pozitivă puternică care să conducă la depăşirea depresiilor şi a emoţiilor negative.
Superpotenţa, continenţa sexuală se găseşte la îndemâna fiecărui bărbat. Nu este un fapt excepţional ci doar un lucru natural, normal şi orice bărbat care este conştient de valoarea acesteia va urmări să depună toate eforturile pentru a ajunge să stăpânească această forţă, această energie care-i va transforma complet viaţa. Este sigur însă că toate fiinţele umane au nevoie de o educaţie sexuală corepunzătoare care să le asigure o stare de conştienţă şi de stăpânire a acestui rezervor imens de putere al fiinţei.

"Continenta sexuala", Svetlana Sauciuc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu