marți, 13 decembrie 2011

"Cetateni ai Pamintului, nu sintem singuri"-John F. Kennedy




"Cetateni ai Pamintului, nu sintem singuri"

Cu aceste cuvinte dramatice, presedintele american John F. Kennedy intentiona sa informeze intreaga lume ca guvernul american avea contacte cu extraterestrii. Dar, inainte ca el sa tina acest discurs, pe 22 noiembrie 1963, a fost doborit de citeva gloante ucigase.

Cel putin asa pretinde, la Universitatea Cambridge, profesorul cercetator istoric Lawrence Merrick, autorul bestsellerului "Killing the Messenger: The Death of JFK".

El sustine ca JFK a fost asasinat pentru a fi impiedicat sa dezvaluie date despre extraterestri. "Se pare ca anumiti indivizi din guvern, hotariti sa pastreze secretul in privinta farfuriilor zburatoare capturate, au decis sa-l reduca la tacere pe presedinte", mai spune profesorul Merrik, care isi bazeaza afirmatiile asupra nerostitului discurs al lui JFK pe o notita a acestuia. Se pare ca presedintele i-ar fi inminat documentul guvernatorului Texasului, John Connaly, chiar in masina in care a fost omorit. John Connaly a trait tot timpul cu spaima in suflet dupa acel eveniment. A depozitat documentul patat de singe intr-un seif si a dispus ca acesta sa nu fie deschis decit dupa moartea sa, care s-a produs in 1993.

Nu dupa mult timp, documentul cu discursul presedintelui american a ajuns in miinile profesorului Merrick. Pentru a spulbera orice indoiala in privinta notitelor, 5 grafologi au autentificat scrisul ca fiind al lui Kennedy. Cercetarile au mai scos la iveala faptul ca, chiar cu o zi inainte de a se deplasa la Dallas, JFK s-a intilnit cu predecesorul sau, Dwight D. Eisenhower, pentru a se sfatui daca sa dea publicitatii datele sale despre existenta extraterestrilor. Se pare ca cei care au ordonat asasinarea lui JFK au considerat ca discursul va crea panica.

Iata ce continea discursul presedintelui:

"Dragii mei concetateni, oameni din toata lumea, astazi intram intr-o noua era. Copilaria umanitatii ia sfirsit si se prefigureaza o alta virsta! O calatorie plina de provocari. Cetateni ai Pamintului, nu sintem singuri. Dumnezeu, in infinitatea Sa intelepciune, a populat Universul si cu alte fiinte la fel de inteligente ca si noi. in 1954, fortele noastre militare au recuperat din desertul din New Mexico ramasitele unei nave necunoscute. Cercetatorii au spus ca vehiculul venea din spatiu. De atunci, guvernul nostru a luat contact cu creatorii acelei nave extraterestre. Cu toate ca ceea ce va spun pare terifiant si de domeniul fantasticului, va asigur, ca presedinte, ca nu aveti de ce sa va temeti. Ei au promis sa ajute natia noastra si sa invinga inamicii umanitatii - tirania, saracia, bolile si razboaiele. Deci, ne sint prieteni, nu dusmani. impreuna cu ei vom putea crea o noua lume. Dar, nu va pot promite ca nu se vor face si pasi gresiti pe acest drum. Cred insa ca sintem stapini pe destinul Planetei noastre si ne indreptam spre un viitor glorios. in urmatoarele zile, saptamini si luni vom invata multe despre acesti vizitatori, de ce sint aici si de ce v-am ascuns prezenta lor atita timp. Va cer sa priviti viitorul nu cu timiditate, ci cu curaj, pentru ca putem trai in pace si prosperitate. Dumnezeu sa va binecuvinteze!"

Un comentariu: